Otvaranje Moto Sezone 2013. – Subota, 20. April u 10h, plato ispred Skupštine Srbije

Posle duge i hladne zime, proleće je došlo i uskoro krećemo sa aktivnom vožnjom naših ljubimaca na dva i tri točka. Kao što znate, motocikala je svake godine sve više u saobraćaju, ali smo i dalje ugrožena manjina, koja mora da se bori za svoja prava i egzistenciju. Posle zime kada je puno manje motocikala bilo na ulicama, ostali vozači su verovatno zaboravili na nas i na to da moraju da vode računa o specifičnosti dvotočkaša u saobraćaju, svi moramo uraditi sve što možemo da im sada skrenemo pažnju da će nas ponovo biti na ulicama!

uvodna

Zato, Asocijacija Motociklista Srbije i Moto Asocijacija Srbije, u saradnji sa Upravom saobraćajne policije, Agencijom za bezbednost saobraćaja i Gradskim sekretarijatom za saobraćaj, organizuju drugu po redu akciju:

Otvaranje Moto Sezone 2013! Zvanično otvaranje sezone će se održati u Beogradu, u Subotu 20. Aprila 2013. godine ispred Skupštine Srbije sa početkom u 10h.

 

Podsetimo se kako je to izgledalo prošle godine kada nas je bilo preko 1000!
motori

Sa nama su srcem i telom bili i pripadnici saobraćajne policije, naši saborci na dva točka:
marsovci

Obratili smo se okupljenim motociklistima i građanima Srbije ispred Skupštine, najavili da naša moto sezona počinje i da će nas biti u saobraćaju na putevima Srbije. Setili smo se i naših prijatelja motociklista koji su tokom 2011. godine nastradali u saobraćaju i za svakog od njih smo pustili po jedan balon u nebo…

baloni

Negde oko podneva smo krenuli u defile, koji je brojao preko 700 motora.
defile2

defile

Vidimo se!

Zaključeno je komentarisanje.